Honeysuckle Honeydew Lip Balm

EOS Honeysuckle Honeydew Læbepomade

Honning, honning honniiiiing. Jeps nu er det tid til at indsmøre dine læber i honning, uden at nogen kigger skævt til dig. EOS læbepomade Honeysuckle Honeydew, er en bestseller i EOS sortiment af læbepomader. Sådan forløber det sig i hvert fald hos Billigvoks.dk. EOS læbepomade Honeysuckle Honeydew, er den perfekte læbepomade til dig som bare elsker smagen af honning og desuden er ret så vild med at have lækre og sunde læber!

TILBUD TILBUD TILBUD – KØB NU FOR KUN 39 kr./stk. – KLIK HER!

EOS Lip Balm Honeysuckle Honeydew er lysegrøn på skallen, men kunne lige så godt være farvet i bedste honning farve. Husk at du med EOS Lip Balm Honeysuckle Honeydew, undgår de skadelige stoffer som Parabener, Gluten, Phtalater og Petrolatum. Der er mange læbepomader som indeholder gluten, men ikke EOS læbepomader.

EOS læbepomade Honeysuckle Honeydew har et meget højt indhold af E Vitamin, samt anti-oxidanter. EOS læbepomade Honeysuckle Honeydew er fremstillet 95% økologisk og 100% naturligt. Det er de af den simple grund – EOS ønsker at være miljøvenlige. Du er således helt sikker på at EOS læbepomade Honeysuckle Honeydew ikke indeholder nogen former for kunstig kemi.

Pris 49 kr./stk

koeb-nu-knap

Ingrediens indholdet i EOS læbepomade Honeysuckle Honeydew:
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Beeswax (Cire D’abeille)*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Natural Flavor, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Cucumis Melo (Honeydew Melon) Seed Extract*, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract*, Limonene, Linalool. * Organic. Certified Organic by Oregon Tilth.

Del tilbud

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email